Over Slimknippen

Bij Slimknippen kun je een abonnement afsluiten voor een behandeling bij de kapper van jouw keuze.

Wat bieden kappers aan?

De kappers die gebruik maken van Slimknippen bieden je een kappersabonnement aan voor behandelingen zoals knippen, verven of fŲhnen. Zij bepalen zelf hun prijs voor het abonnement, maar ze gaan wel akkoord met onze spelregels. 

Wat zijn de spelregels van slimknippen.nl? 

We hebben een paar heldere spelregels opgesteld, waar alle abonnementen aan moeten voldoen:  

  • je kunt het abonnement op ieder moment beŽindigen, behalve in bijzondere gevallen (die staan bij het aanbod van de kappers) 
  • je mag onbeperkt gebruik maken van de behandeling die je gekozen hebt, behalve in bijzondere gevallen (die staan bij het aanbod van de kappers) 
  • het bedrag wordt maandelijks automatisch geÔncasseerd 

Kortom: voor een vast bedrag per maand kun je net zo vaak naar de kapper als je wilt!

Hoe sluit ik een abonnement af? 

Heel eenvoudig. Je gaat naar het aanbod van kappers en maakt je keuze. Na het invullen van je gegevens ontvang je een hyperlink in een e-mail. Wanneer je daar op klikt is je account aangemaakt. 

Werk je liever niet met een computer? De kapper van je keuze heeft in de kapsalon ook een papieren aanvraagformulier voor je klaarliggen. Als je dat invult zal de kapper jouw gegevens invoeren.

Hoe beŽindig ik een abonnement? 

Ook heel eenvoudig. Wanneer je inlogt kun je al je gegevens beheren en dus ook het abonnement beŽindigen. Wanneer je liever niet met een computer werkt kun je het aan je kapper doorgeven.

Wat is het voordeel van een abonnement? 

Wanneer je er goed uit moet zien, bijvoorbeeld voor een sollicitatie, date of presentatie, kun je gewoon extra naar de kapper gaan zonder dat je daarvoor apart hoeft te betalen. Je hoeft niet af te rekenen en in sommige gevallen bieden kappers ook nog andere voordelen, zoals een korting op haarprodukten. 

Meld je aan in 3 stappen