Contactformulier

Heb je een abonnement bij je kapper en wil je je gegevens wijzigen?

Ga dan naar Mijn Slimknippen om je gegevens te wijzigen.


Je gegevens
Niet verplicht, maar als je je gegevens achterlaat, dan staan we je graag direct te woord.


 
 
 


Je vraag, opmerking of klacht


 Veelgestelde vragen

Kan ik meerdere abonnementen afsluiten?

Kan ik meerdere abonnementen afsluiten?

Kappers bepalen zelf welke behandelingen (zoals knippen, wassen, kleuren, etc.) ze aanbieden. Je kunt vaak meerdere behandelingen kiezen voor je abonnement. 

Als je voor meerdere personen (bijv. je hele gezin) een abonnement wilt afsluiten, dan moet je elke persoon apart aanmelden.

Ingangsdatum

Ingangsdatum

Wanneer je een abonnement afsluit kun je er voor kiezen het onmiddellijk in te laten gaan, of op de eerste van de volgende maand.
Wanneer je het gelijk in wilt laten gaan moet je de iDEAL-link gebruiken, die we je toemailen. Zodra de betaling via iDEAL gedaan is, is het abonnement geldig.

Wil je het abonnement op de eerste van de volgende maand in laten gaan, dan zijn er twee manieren om te betalen. Wanneer je het abonnement afsluit voor de 25ste van een maand verloopt de betaling meteen via automatische incasso. Bij afsluiten op of na de 25ste moet je voor de eerste betaling gebruik maken van de iDEAL-link, die we je toemailen.

Inlognaam en wachtwoord

Inlognaam en wachtwoord

Kies een inlognaam die je relatief makkelijk kunt onthouden, bijvoorbeeld je eigen naam of je e-mailadres. Als een inlognaam al in gebruik is kun je bijvoorbeeld je geboortejaar of huisnummer toevoegen.

Kies een voldoende lang wachtwoord, dat bestaat uit verschillende karakters, cijfers en leestekens. Gebruik niet een wachtwoord dat je misschien ook op andere sites gebruikt.

Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je deze altijd opvragen. Je krijgt dan een e-mail toegestuurd op het bij ons bekende e-mailadres met een nieuw wachtwoord.

Tip: aangezien je misschien niet vaak op slimknippen.nl zult komen kun je er ook voor kiezen altijd een nieuw wachtwoord te laten mailen. Dan hoef je alleen je inlognaam of e-mailadres te onthouden en is je wachtwoord altijd uniek en zeer moeilijk te achterhalen.

Een abonnement beŽindigen

Een abonnement beŽindigen

Wanneer je een abonnement wilt beŽindigen ga je naar je account op de website van Slimknippen. Kies dan 'Inloggen' en kies bij de gegevens van je abonnement voor 'beŽindigen abonnement'. Je ontvangt een e-mail waarin we bevestigen dat je abonnement beŽindigd is. Wanneer je daarna opnieuw een abonnement wilt sluiten begin je opnieuw met de aanmeldprocedure.